1938 - Bloggen om Kulladals FF

Alla inlägg under juni 2019

Av 1938 - 11 juni 2019 21:56

 

Skönt att för andra veckan i rad inledda träningsveckan med tre poäng i ryggen. Det råder ingen tvekan om att det märks på spelarna och på den efterföljande träningen där dom ger det här lilla extra. Trots den tuffa starten på serien har träningskvaliteten aldrig sänkts och det kommer ge resultat. Förra veckan blev lätt avhuggen eftersom vi bara tränade under måndagen och sen hade match onsdag och Kulladalsdagen torsdag. Den där Kulladalslagen med internturneringen kan visa sig lyckosam ur ett helt annat perspektiv där våra spelare för en gång skull kunde ha kul utan press utifrån. Sen kom man till lördagens match avslappnade och redo att lägga manken till. Det är omöjligt att inte ranka Södra Sandby-matchen som säsongens bästa där allting plötsligt klaffade och mot ett disciplinerat motståndarlag. Men som sades av Pålle efter matchen, föga roll spelar vinsten om vi inte bygger vidare på den kommande lördag. 


Just till lördagens match mot FC Trelleborg saknar vi ånyo delar av backlinjen där Martin Persson och Johan Mellqvist faller bort. Även Calle Stenberg saknas. Däremot kommer Eddie Ekblad tillbaka från avstängning och Joakim Söderlund är åter tillgänglig efter full träning tisdag (gick av under måndagsträningen). Oliver Ohlsson tejpade gårdagens feltramp och gick fullt ikväll. I övrigt skador eller jobb som hindrar spelare som Alexander Friberg, Tim Rickbo och Mattias Jurlander. Det är rent oerhört vad vi tvingats till ändringar i backlinjen under säsongen, jag tror aldrig jag varit med om något liknande och då är vi i Kulladal ändå vana vid att byta elva var och varannan match. Fördelen är att många av dom är rutinerade och på så sätt mer motståndskraftiga mot förändringar på kort tid. Vi får se vad tränarna kokar ihop till på lördag. Receptet verkar iallafall vara nedskrivet. 


Glädjande att se lördagens debutant Lukas Minter Wettergren och 03-kollegan Hampus Källström (bilden nedan) delta på kvällens träning. De båda spelade på mittfältet under det stora liret och tog för sig ordentligt, inte sällan mot varandra. Tyckte mig se en mognad i deras spel där dom inte var rädda för att slå den öppnande eller breddande passningen. Det är det här som gör mig till en stolt Kulladalare, när unga flyttas upp och får chansen. Att Lukas fick A-lagsdebut innan första träningen säger mycket om hans kvaliteter. Vi får inte glömma våra 01:or som plötsligt gått och blivit gamla med 03:ornas inträde. Riktigt bra träning av André Grahovac ikväll bland annat. Antonio Pavlovski utgick dessvärre skadad igår och rehabade ikväll. 

  
KFF-tipset bjuder på gastkramande spänning. Höstens vinnare, Mikael Larsson intar en imponerande andraplats. Alltid svårt att upprepa en sådan bedrift. Leder hela gör Zoltan med ett av sina tips. Han är ensam om att ha prickat in två fullpoängare (i två av sina tips!). Själv är jag nöjd med att bara ligga fyra poäng från förstaplatsen med sex stycken tvåpoängare. Tre matcher kvar av vårens omgång. 

Önskar er en trevlig kväll och på återseende inför helgens match!

ANNONS
ANNONS
Av 1938 - 9 juni 2019 21:07

DagMatchT
Lördag kl 13LB07 - Tomelilla 5-01
Lördag kl 14Kvarnby - Lödde 1-22
Lördag kl 14FC Trelleborg - Malmö City 3-4X
Lördag kl 14Flagg - Balkan 0-11
Lördag kl 14Södra Sandby - Kulladal 0-32
Lördag kl 15Nike - IFK Trelleborg 3-0X

Tabell

PlacLagMaVOFMålP
1. LB07990024-127
2.Lödde1062225-1220
3. Nike961224-1119
4. Malmö City950423-1715
5. Flagg933310-712
6. IFK Trelleborg933314-1312
7. Balkan933314-1912
8. Tomelilla924312-1710
9. FC Trelleborg923414-209
10. Södra Sandby92259-158
11. Kulladal1021712-257
12. Kvarnby91088-323


1:an till div 2
2:an kvalar till div 2
9:an kvalar till div 3
10:an-12:an åker ut div 3

Av 1938 - 8 juni 2019 20:30

Det satt långt inne men på lördagseftermiddagen lyckades det Kulladal att hämta hem säsongens första poäng på bortaplan när man gjorde processen kort mot tabelltian Södra Sandby. Pausresultatet på 1-0 efter en vacker Robben-aktion av Dennis Rickbo fylldes i andra på med två mål av notoriske målskytten Markus Swane som nu gjort fem mål på tre matcher. För blott tredje matchen denna säsong gjorde Kulladal matchens första mål och denna gång lyckades man också hålla undan till seger och fick viss hjälp på traven när Södra Sandbys Jonatan Borg fick sin andra varning i inledningen av andra. Trots sitt fina 1-0-mål snuvades lillebror Rickbo på matchens mål när Swane med tio kvar såg att målvakten stod långt ut och pricksköt in trean från egen planhalva. Då hade han kvarten innan också skickat in 2-0 efter förarbete av just Dennis Rickbo. De båda var matchens förgrundsfigurer men kunde också bäras upp av en oerhört stabil defensiv som äntligen klaffade och i stort sett var felfria över nittio minuter. Också oerhört kul för Derek Robertson som i sin andra start fick hålla tätt. Där var många löpmeter i det mittfält som under hela tiden varit vår starkaste lagdel. Alltsammans paketerat och Kulladal är så mycket bättre än vad tabellen visar. Med trean har vi häng på lagen ovan och distanserade samtidigt Kvarnby som nu är fyra pinnar bakom. En på många nivåer glädjande insats. Med fem minuter kvar (blev totalt tio minuters speltid) fick 04:an Lukas Minter Wettergren hoppa in och blev därmed Kulladals yngsta A-lagsspelare genom tiderna med sina 14år, fem månader och en vecka. Ett skott på mål och en ful mottagen tackling blev det bland annat till för Kulladals landslagsspelare. Chapeau Lukas!

  

Matchfakta

Södra Sandby - Kulladal 0-3 (0-1)

0-1 Dennis Rickbo (16) 0-2 Markus Swane (63) 0-3 Markus Swane (81)

Assist K: 0-1 Johan Mellqvist, 0-2 Dennis Rickbo, 0-3 Felix Påhlsson

Varningar K: Antonio Pavlovski (1), Mario Gloger (1)


Laget


Derek Robertson

---------------------------------

Nikola Antic

Filip Jönsson

Daniel Jansson

Martin Persson

Johan Mellqvist

---------------------------------

Dennis Rickbo

Mario Gloger

Felix Påhlsson

---------------------------------

Erik Björkman (58)

Markus Swane (85)


Avbytare:

Calle Nelin (mv)

Antonio Pavlovski (58)

Lukas Minter Wettergren (85)

André Grahovac

Oliver Ohlsson

Yacine Bendahou Neroth


   

Foto: Jalle "Jail" Lindquist


Så var matchen

Vi gick från tropisk värme i onsdags till halv storm här på lördagen när Södra Sandby IP för första gången om inte någonsin så på en herrans massa år bjöd in Kulladal till spel. Kulladal tvingades till ändringar i hela försvarslinjen där endast Martin Persson som avslutade Löddematchen var kvar sen senast. När sedan Johan Mellqvist användes som högerback blev det Mario Gloger som flyttade ner på innermittfältet och Erik Björkman på anfallet. Det var just Björkman som skulle få matchens första (halv-) chans när han hugger på ett högerinspel från Swane som starkt tagit sig ner mot kortlinjen. Även nästa chans är Björkmans när Dennis Rickbo vinner ett inkast högt och Johan i nästa sekvens spelar den i mot straffområdet, svår aktion för anfallaren som skjuter högt över. Efter sexton minuter startar målvakten Derek Robertson upp ett anfall när han rullar ut den till Daniel Jansson som spelar upp på mittfältet och via ett rappt passningsspel involerat även Erik Björkman så spelar till slut Johan upp Rickbo i fint läge där han skär in från höger och avslutar till vänster för 0-1! En som håller på Bayern kan förstås inte låta bli att jämföra det med Arjen "Mr Wembley" Robben. Vackert. Södra Sandby tar över tillfälligt efter ledningsmålet. Men först en i det närmaste serve från egen planhalva av MP som Mario upp till höger testar en volley på men inte bättre än inspark. Kulladal har inlett matchen strålande vilket inte minst visas av att hemmalagets första avslut dröjer till den tjugonde minuten och det går strax utanför efter fint kombinationsspel. Men Kulladal tar över spakarna igen. En lång av Johan sätter Swane i bra läge men skottet rakt på Dennis Jürs i Sandymålet. Dempa är sen inte långt ifrån sitt andra för dagen när han skjuter målvakten rakt i famnen efter snabbt inkast av Nikola Antic och passning Swane. Dempa fortsätter ligga bakom en hel del i offensiv väg. Vid nästa anfall lägger Danne fram den till just Dempa som hittar ut till Björkman som ordnar hörna. Ännu bättre vid nästa anfall där Björkman kommer i fint skottläge efter en fin kontring inledd av Filip Jönsson och sen via Felle och Dempa men skjuter högt över. Trots ett antal skapade chanser stannar det vid 0-1 i paus. 

 

Kulladal fortsätter i samma fina frenesi i början på andra där Björkman tar vid där han slutade men denna gång placerar sitt avslut strax utanför, bra av Mario precis innan som vinner en duell högt upp. Med bara tio minuter spelade av andra kommer så det röda kortet som reducerar Sandby till tio man. Till en början tappar Kulladal kontrollen men aldrig någon större fara på taket eftersom man hade många spelare på rätt sida boll. I ett försök att ha mer kontroll på mitten byts Erik av till förmån för Antonio Pavlovski som blir vänsterytter och därmed en av fyra på mitten. Slarv av Mario mitt på plan kunde resulterat i ett baklängesmål med Jönsson och Danne reder till slut ut det. Istället är det en frispark av MP som skapar kaos i hemmalagets straffområde och där Dempa lyckas skarva en av målvakten tappad boll över honom och friställer på så sätt Swane som trycker in 0-2! Till en början försöker de blåklädda flytta fram i positionerna men samtidigt blev det dom sårbara bakåt. En tuff satsning av Danne ger frispark nere i vänsterhörnet vilken inte leder till mer än en hörna som inte blir farlig. Genom fint jobb lyckas Ante jobba fram en hörna på andra hållet, innan dess ett missriktat skott från MP efter pass av Swane som sedermera kom tillbaka in. Ja nu ville till och med försvararna prova lyckan för i nästa anfall testar Niko avslut som målvakten dock fångar in. Sen oerhört nära trean när Felle slår en vacker frispark mot vänstersidan av mål men där målvakten står för en utomordentlig räddning (videon finns inom kort på bloggens insta). Med kvarten kvar blir det en märklig sekvens där Mario ligger kvar efter en smäll på armen men först Sandby och sedan Kulladal själv väljer att spela vidare. För Kulladals del blir det farligast då Swane slalomåker igenom försvaret och avslutar nära mål. Mario reser sig småningom och tar sig för armen innan han spelar vidare. 0-3 skulle ändå komma och på vilket vis sen. Efter en hörna nickar Danne ner bollen till Felle som spelar vidare den till Swane som drar på från över fyrtiofem meter och lyckas lobbskjuta den över keepern som stått långt ut - 0-3! Årets mål känns som en självklarhet. Även Dempa jagar sitt andra mål men lyckas inte riktigt med avslutet i anfallet efter. Bytet där Lukas Minter Wettergen gör debut kommer med fem minuter kvar när Swane vilas till nästa match. Lukas har rätt omgående ett skott på mål och får mot slutet en ordentlig tackling ute vid kanten vilket rör upp känslorna hos Kulladal men ingen skada skedd vilket var det viktigaste. Derek försöker göra tränarna nervösa med en chipp över motståndaren som han själv tvingas rädda upp sen. Kulladal håller ut till årets första bortaseger och årets första hållda nolla!


Matchens spelare

Markus Swane och Dennis Rickbo. Ja eftersom det inte blev någon utnämning i senaste matchen mot Lödde har jag inga problem att dela ut hur många som helst idag men till slut landade valet på de poängmässigt bästa (2+0, 1+1) som såg till att vi äntligen fick loss målproduktionen. Swane är dominant just nu, hans andra mål var ren och skär klass. Dempa är vårt klart mest kreativa spelare och visar just det idag. Jag skulle också vilja ta fram Mario Gloger som totalt stängde ner hemmalagets mittfält, Felix Påhlsson som löpte en halvmara, ytterbackarna Nikola Antic och Johan Mellqvist som såg ut som de inte gjort annat i år, mittbackstrion som kändes riktigt j-vla stabila, Erik Björkman och Antonio Pavlovski som tog på sig varsin halva att springa sönder deras försvar och Derek Robertson som såg ut som säkerheten själv. Det var väl också alla utom Lukas som inte behöver något mer beröm, kom igen debut vid 14år då är man redan där man ska vara. Nu tar vi med oss detta! Hela truppen! Ni som inte fick spela idag gör det nästa gång. 

Av 1938 - 7 juni 2019 09:57

Tredje matchen på sju dagar gäller för Kulladal när man åker till Södra Sandby för ett sexpoängsmöte. Efter segern mot Kvarnby fick vi iallafall ett mini-häng på lagen framför och ett av dom lagen är just nykomlingen Södra Sandby som efter en bra start på serien haft det något tyngre på senare tid med förluster mot både Kvarnby och FC Trelleborg. Efter att ha varit nere och återkvalat sig kvar i div 6 så är Södra Sandby nu i förbundsserierna för första gången. Ifjol vann man div 4 östra efter en lång dust med Veberöd. Förlusten senast mot Lödde kan skyllas på allt möjligt men i slutändan så får vi bara konstatera att vi inte håller för att utmana topplagen i serien. Men som det såg ut i slutet av matchen får det bara inte se ut. Nu får lägga all kraft på att försöka utmana övriga lag istället. Återigen tvingas vi till stora förändringar i backlinjen med avstängning och annan frånvaro men positivt är att vi har tillbaka Daniel Jansson och Filip Jönsson. Vidare positivt att resterande lagdelar har fått ökad kontinuitet med få påtvingade ändringar senaste matcherna. Det största utropstecknet i truppen är annars 04:an Lukas Minter som imponerat stort hos 03:orna och nu belönas med en plats i en div 3-trupp.


SÖDRA SANDBY - KULLADAL

OMG 9, DIV 3 SG

LÖRDAGEN DEN 8JUNI KL 15

SÖDRA SANDBY IP, SÖDRA SANDBY


Truppen


21. Calle Nelin

99. Derek Robertson

2. Oliver Ohlsson

3. Filip Jönsson

4. Daniel Jansson

5. Nikola Antic

6. Martin Persson

7. Dennis Rickbo

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Felix Påhlsson

11. Antonio Pavlovski

12. Lukas Minter

13. André Grahovac

14. Erik Björkman

16. Yacine Bendahou Neroth

18. Mario Gloger


Match-up:

       
Bildat19381926
HemmaplanKulladals IPSödra Sandby IP
TränarePatrik Påhlsson (sjätte året) och 
Georg Eterovic (första året)
Martin Kindberg (andra året)
Fem säsonger2018: 4:a i div 3 SG
2017: 3:a i div 3 SG
2016: 8:a i div 3 SG

2015: 1:a i div 4 SV
2014: 10:a i div 4 S
2018: 1:a i div 4 Ö
2017: 5:a i div 4 NV
2016: 2:a i div 5 M
2015: 1:a i div 6 M
2014: 10:a i div 5 SV A
Form

FFFVF

OFFVF
Fem senaste

Nike (B) 1-4
Flagg (H) 1-2
LB07 (B) 0-4
Kvarnby (H) 4-1
Lödde (H) 1-5

Flagg (H) 0-0
LB07 (B) 0-2
Kvarnby (H) 1-4
Malmö City (H) 2-0
FC Trelleborg (B) 1-2

Tabellplacering
11. Kulladal 9 1 1 7 9-25 4p10. Södra Sandby 8 2 2 4 9-12 8p
Hemma/Borta

10. Kulladal 4 1 1 2 7-6 4p

7. Södra Sandby 4 2 1 1 6-5 7p

Fem års möten

-

Skyttekung

Markus Swane, 3mål

Carl Jönsson, 6mål

 

Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

Alla KFF-tips hittar ni här

 

     

Av 1938 - 7 juni 2019 09:29

Efter några års uppehåll dessförinnan har föreningen nu två års internturneringsspel på raken och det är väl knappast någon som ångrar efter gårdagens fina uppslutning. Alla spelare från fotbollsskolan upp till A-laget delades upp i sexton lag som alla fick namn efter några av europas storklubbar. I årets upplaga var det Bayern München som gick längst i A-slutspelet (gruppsegrarna) efter en dramatisk final mot Napoli som gick till straffar där "tyskarna" drog längsta strået. B-slutspelet (grupptvåorna) plockade Arsenal hem. Denna Kulladalsdag tar verkligen fram det bästa av föreningen där så många ideella krafter strålar samman och skapar ett oförglömligt minne för dom små och stora för den delen. Det är härligt att det sedvanliga tävlingsnerven för en gång ersätts med ren och skär glädje även om en del av oss också tar det på lite för stort allvar ibland. Uppslutningen av seniorspelare kunde varit bättre men dom som var där bidrog onekligen till att sätta dom små i förstaledet vilket var mycket trevligt att skåda. Med risk för att glömma några namn så nöjer bloggen sig med att höja samtliga i arrangörsskapet; vilket stort jobb ni lade ner! 

 

Nedan ser ni mitt och Jessikas lags alla matcher och målskyttar:

Bayern - Man Utd 7-5
B: Tarik Fetahovic 4, Mahan Shemirani 3


Atl Madrid - Bayern 2-4
K: Nikola Palangetic 2, Kristian Mitrovic, Luka Topic


Bayern - Chelsea 5-4
B: Tarik Fetahovic 2, Luka Topic, Kristian Mitrovic, Justin Mwai


Semi: Barcelona - Bayern 2-3
B: Tarik Fetahovic 2, Justin Mwai


Final: Bayern - Napoli 1-1 (4-1 efter straffar)
B: Justin Mwai

 

Och samtliga vinnare:

Ludvig Nelin (fotbollsskolan)
Stella Viking (F09)
Amanda Abrahamsson (F09)

Lorik Qorraj (P2011)

Emin Kamber (P2010)

Nikola Palangetic (P2010)

Kristian Mitrovic (P09)

Luka Topic (P09)

Mahan Shemirani (P07)

Justin Mwai (P06)

Emir Fitre (P06)

Tarik Fetahovic (P05)

Oskar Viléus (P03)

Calle Nelin (A-lag)

 

 

Av 1938 - 6 juni 2019 00:00

I rena medelhavsvärmen med trettio grader vid avspark hade Kulladal inget att sätta emot serietrean Lödde som reste hem med samtliga pinnar efter klara 5-1. Därmed upprepade historien sig på fem insläppta mot ett offensivt ruggigt starkt motståndarlag där bland annat anfallaren Nils Runnberg satte ett hattrick. Kulladal hade viss känning när Markus Swane med sitt tredje mål på två matcher reducerade till 1-2 mot slutet av första men ett lojt Kulladalsförsvar hade inget att sätta emot Löddes tunga pjäser som vid ett par fasta situationer fick Kulladalsspelarna att se ut som knattespelare. Det var inte matchen vi skulle vinna så tillvida att Lödde är alldeles för bra för oss, låt oss inte ljuga för oss själva, men som det såg ut vid en tjugofem-trettio minuts period av andra så får det bara inte se ut. Det såg ut som om man eller mindre struntade i det. Ska man hitta nåt som helst positivt att ta med sig inför matchen mot Södra Sandby så är det Swanes målform. I övrigt bör samtliga spelare rannsaka sig själva och höja sig avsevärt om vi ska ha chans på poäng lördag. 


Matchfakta
Kulladal - Lödde 1-5 (1-2)

0-1 (30) 0-2 (34) 1-2 Markus Swane (37) 1-3 (65) 1-4 (71) 1-5 (86)

Assist K: 1-2 Eddie Ekblad

Varningar K: Eddie Ekblad (3*)

*Avstängd mot Södra Sandby


Laget


Derek Robertson

----------------------------------

Eddie Ekblad (c)

Calle Stenberg

Filip Ahlström (78)

Oliver Ohlsson

Joakim Söderlund (50)

----------------------------------

Dennis Rickbo (78)

Johan Mellqvist

Felix Påhlsson

----------------------------------

Mario Gloger (78)

Markus Swane


Avbytare:

Ali Alhassan (mv)

Nikola Antic (50)

Antonio Pavlovski (78)

Martin Persson (78)

Yacine Bendahou Neroth (78)

André Grahovac

Marcus Sandén


Så var matchen

Sommaren kom över Malmö med besked när det på onsdagskvällen mätte på uppemot trettio grader. Kulladal tvingades återigen till defensiva förändringar med tre skador från Kvarnbymatchen senast och det kan man knappast kalla optimalt. Till en början såg det bra ut för hemmalaget där en inläggsfrispark av Eddie Ekblad nickas/axlas mot mål av Mario Gloger, och tvingar målvakten Oliver Lindstedt till en övertippning. Hörnan som följer skapar oreda och Markus Swane får ett läge som räddas på mållinjen. Sen löser man det bra på egen planhalva när Calle Stenberg och Eddie Ekblad spelar loss bollen och Felix Påhlsson och Dennis Rickbo (avslutar strax över) får till ett anfall. I mål startade för första gången Derek Robertson och snacka om att han fick det hett om öronen idag. Första avsluten av Nils Runnberg lyckas han dock limma. Löddes avslut kom inledningsvis en bit utifrån och hanterades väl. Men sen började Kulladal som så många gånger förr den här säsongen ställa till det för sig själv. Stenberg försöker skarva hem en boll till Derek som nätt och jämnt hinner ut för att blockera läget som blir till. Efter trettio minuter lyckas man dock inte klara ut en boll spelad från högerkanten. Oliver Ohlsson räddar visserligen upp förstaläget men när bollen sen når Nils Runnberg så visar han ingen barmhärtighet när han trycker in 0-1. Vid 0-2 bara fyra minuter senare är försvaret inte alls med när det kommer en långboll bakom, en nätt liten lobb över Derek och Runnberg har bara att peta in sitt andra. Där och då gick iallafall inte luften ur Kulladal. Joakim Söderlund och Felle bygger upp ett anfall som Swane får chansen att avsluta när han rundar målvakten, men en försvarare löper hem på imponerande vis och hinner emellan. Dennis slår den efterföljande hörnan vars andraboll dimper ner till Zambrotta som får tillbaka bollen in till straffområdet och Swane som trycker dit reduceringen till 1-2. Ett viktigt mål att få med sig in i paus. Det kunde faktiskt ha blivit till ett till när Mario efter bollvinst högt upp kommer loss mot mål om än från en snäv vinkel, dessvärre får han inte riktigt till inspelet. 1-2 i paus och visst hopp om det. 


Det täta matchandet och kvällens värme satte sina spår hos några lirare, i båda lagen. Medan Lödde gör ett tidigt dubbelbyte så byter Söder ut mot Nikola Antic hos de blåklädda. Just som jag skrivit att matchen bestod av två trötta lag tog Lödde över från en annars bra inledning av Kulladal. Efter tjugo minuter kommer 1-3 och det var nog mer där luften gick ur. En frispark från höger nickskarvas i en båge över Derek. Hade det varit en isolerad incident kunde det vara lättare att skylla bort men då 1-5-målet fem minuter före full tid kommer efter samma oerhörda passivitet så är det bara uselt. Kanske någon glad själ som spelade in och fick sig en instruktionsvideo på hur man inte ska agera i eget straffområde. Fyran får Derek ta på sig när han förhastat kastar ut en boll rätt i gapet på en Löddespelare som spelar fram ja ni vet redan vem vid detta laget. Förutom Swanes fina vändning och avslut som tvingas keepern till en svettig räddning så var sista tjugo en enda lång pina att titta på som Kulladalare. Ett trippelbyte med kvarten kvar även värt att notera. Det här var inte bra grabbar men det har jag en känsla av att ni vet om. Nya tag lördag då vi måste steppa upp duktigt. 


Matchens spelare

Svårt hitta någon som riktigt kom upp i nivå idag och då blir det en utnämning för den minst dåliga och det kan vi vara utan. 

Av 1938 - 4 juni 2019 01:00

Bara fyra dagar efter säsongens första trepoängare har det åter blivit dags för hemmamatch igen. Anledningen till det så täta spelschemat är att både Kulladal och Lödde hellre ville spela denna match från omgång 13 nu än i början på juli för att få till ett längre sommaruppehåll. Andra halvlek av Kvarnbymatchen kom att bli förlösande när Markus Swane med sina två mål och ett "orsakat" självmål visade varför hans comeback varit efterlängtad. Inte bara trean var skön utan även det faktum att vi lyckades göra fyra mål och inte minst att vi lyckades vända ett underläge till seger. Även om den spräckte nollan i vinstkolumnen så betyder den inget om vi inte följer upp den med fler. Premiären mot Lödde slutade i en brakförlust men förhoppningsvis har vi lärt oss av den och gör inte om samma misstag en gång till. Inför onsdagens match befinner sig lagen i varsin tabellände där Lödde i helgen förlorade en tidig seriefinal mot LB07. Det hade varit kul om vi i matchen kunde visa att vi är för bra för att tillhöra bottenskiktet. Den tuffa matchningen fick ingen bra start när både Calle Nelin och Daniel Jansson tvingades utgå med skador och Filip Jönsson efter matchen fick problem med ryggen. Å andra sidan är Filip Ahlström åter redo för spel vilket får ses som oerhört passande. Nu siktar vi på seger numero dos!

KULLADAL - LÖDDE

OMG 13, DIV 3 SG

ONSDAGEN DEN 5JUNI KL 19

KULLADALS IP, KULLADAL


Truppen


21. Derek Robertson

26. Ali Alhassan

2. Oliver Ohlsson

3. Filip Ahlström

4. Nikola Antic

5. Marcus Sandén

6. Martin Persson

7. Dennis Rickbo

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Felix Påhlsson

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

13. André Grahovac

14. Antonio Pavlovski

15. Calle Stenberg

16. Yacine Bendahou Neroth

18. Mario Gloger

Match-up:

    
Bildat19381942
HemmaplanKulladals IPTolvans IP
TränarePatrik Påhlsson (sjätte året) och 
Georg Eterovic (första året)
Kim Johansson (första året)
Fem säsonger2018: 4:a i div 3 SG
2017: 3:a i div 3 SG
2016: 8:a i div 3 SG

2015: 1:a i div 4 SV
2014: 10:a i div 4 S
2018: 3:a i div 3 SG
2017: 7:a i div 3 SG
2016: 3:a i div 3 SG
2015: 3:a i div 3 SG
2014: 5:a i div 3 SG
Form

FFFFV

OOVVF
Fem senaste

IFK Trelleborg (H) 0-1
Nike (B) 1-4
Flagg (H) 1-2
LB07 (B) 0-4
Kvarnby (H) 4-1

Balkan (H) 2-2
IFK Trelleborg (B) 1-1
Nike (H) 2-0
Flagg (B) 2-0
LB07 (H) 0-2

Tabellplacering
11. Kulladal 8 1 1 6 8-20 4p3. Lödde 8 4 2 2 18-10 14p
Hemma/Borta

10. Kulladal 4 1 1 2 7-6 4p

3. Lödde 4 2 1 1 9-6 7p

Fem års möten

2019, div 3 SG: Lödde - Kulladal 5-0 
2018, div 3 SG: Kulladal - Lödde 0-1
2018, div 3 SG: Lödde - Kulladal 4-1 (Sebastian Rask)
2018, DM: Kulladal - Lödde 0-2

2017, div 3 SG: Kulladal - Lödde 1-1 (Dennis Rickbo)

2017, div 3 SG: Lödde - Kulladal 0-0

2017, träningsmatch: Lödde - Kulladal 2-5 (Mario Gloger 3, Markus Swane 2)

2016, div 3 SG: Kulladal - Lödde 1-2 (Filip Gavran)

2016, div 3 SG: Lödde - Kulladal 5-0

Skyttekung

Dennis Rickbo, 2mål
Markus Swane, 2mål

Simon Ingheden, 8mål

 

Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

Alla KFF-tips hittar ni här

 

Från den föga smickrande 0-5-förlusten i premiären tidigare i vår. 

Reklam

KFF-tipset

Topp 3, omg 7 av 9
1. Mikael Larsson, 16p

2. Stefan Robért, 14p

3. Ava Sjöstrand, 12p

 

Inlämnade tips: 53

Prisutdelning:
1. 2 385kr
2. 1 192kr
3. 398kr

 

Alla tips

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Nästa match

 vs   

 

Omg 10, Div 3 SG

Lördagen 26sept kl 14

Kulladals IP, Kulladal

Tabell

Malmömästerskapen, Grupp B

Plac Lag Ma V O F Mål P
1. Kulladal 3 3 0 0 7-3 9
2. Ariana 3 2 0 1 8-7 6
3. Lilla Torg 3 1 0 2 7-7 3
4. Flagg 3 0 0 3 1-6 0

Kulladal och Ariana vidare till kvartsfinal


Div 3 SG

Tabell

Lag

Ma

V

O

F

Mål

P

1. Balkan 8 6 1 1 22-8 19
2. Vellinge 8 5 3 0 26-7  18 
3. IFK Tbg 8 5 2 1 20-9  17 
4. Malmö City  8 5 1 2 13-12 16
5. Högaborg   8 5 0 3 15-11 15
6. Lödde 8 2 4 2 14-11 11
7. Veberöd 8 12-11  10 
8. Kulladal 8 2 1 5 6-19 7
9. Nike 8 2 1 5 6-20
10. Råå 8 1 2 5 7-16 5
11. IFK Simris 8 9-20 
12. Tomelilla 8 1 2 5 8-14 2

 

1:an till div 2

2:an kvalar till div 2
9:an kvalar till div 3
10:an-12:an åker ut div 3

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Länkar

Fotboll på tv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se