1938 - Bloggen om Kulladals FF

Alla inlägg under augusti 2016

Av 1938 - 19 augusti 2016 14:22

Träningsveckan som gått har inte bara lämnat hål på gräsplanen utan även i spelartruppen. Arlind Tahiri, Aslan Hamadi och Morgan Nielsen har alla lämnat Kulladal mitt under pågående höstsäsong. 


Varför Arre inte spelar kvar kan vi väl lämna därhän i ett försök att inte trampa någon på tårna. Vi passar väl däremot på att tacka Arre för hans tre säsonger i den mörkblå tröjan. Han kom från Staffanstorp inför säsongen 2014 och gjorde snabbt intryck. Poängmässigt blev det till imponerande 31mål och 22 framspelningar på 49 seriematcher. Ett målsnitt som nog bara evige skyttekungen André Håkansson kommer i närheten av på senare år. I allra högsta grad bidrog han till seriesegern 2015. Under årets säsong har det inte riktigt lossnat och generellt har anfallsspelet flera gånger kört fast. Sista matchen blev Nike hemma där det blev till en kvarts spel. Tack för din tid hos oss Arre! 

  


Vi tackar också Aslan Hamadi för hans relativt korta tid hos seniorerna. Mittfältaren blev bofast i truppen under fjolåret. Debuten kom i april samma år. Det blev mest inhopp för "Lejonet" som hade en ljus framtid framför sig. Hans första och (för denna gången) sista mål kom i hemmamatchen mot Svedala där han avgjorde till Kulladals fördel. Ett klassmål! Nu har han bestämt sig för att satsa all tid på plugget vilket får ses som en positiv anledning. Totalt blev det till sexton seriematcher för Aslan i Kulladalströjan. Lycka till med plugget!


  

Sist men inte minst säger vi även farväl till målvakten Morgan Nielsen. Den unge målvakten gjorde i år sin fjärde (!) säsong i seniortruppen. Trots sin ringa ålder visade han flera gånger styrka när han hoppade in i svåra situationer. Trots en jobbig vårsäsong under 2014 kämpade han på och den ultimata belöningen kom när han stod de fyra sista matcherna ifjol och bidrog till att föra Kulladal till div 3 igen. Mogge ville bli förstamålvakt, något som inte kunde lovas. Därmed blev denna säsong den sista i Kulladal. Ett tråkigt besked. Tack för alla år där du ställde upp som reservmålvakt och hoppade in med den äran. All lycka i framtiden Mogginho.

     

ANNONS
Av 1938 - 19 augusti 2016 14:15

Kulladals tuffa matchperiod fortsätter med seriefemman IFK Trelleborg på bortaplan. Trots att det i skrivande stund inte finns mycket som talar för en Kulladalsseger på Vångavallen så kan det väl efter 1-6-förlusten borta mot Bromölla bara bli bättre. Det var en kollektiv kollaps som bidrog till vår största serieförlust sedan BW90 hemma för fyra år sedan. Låt oss se hur det har påverkat spelarna, man vill ju gärna tro att det ringt en väckarklocka. IFK Trelleborg har inte varit lika stabila som ifjol då man in i sista omgången utmanade Olympic om seriesegern, men i flera matcher har man visat sig starka. Vårens möte slutade till exempel med Trelleborgsseger 3-0 och man är som nämnt tidigare ett av blott två lag som tagit poäng av Österlen. Laget har bara en förlust hemma i Trelleborg och har gjort flest mål av samtliga lag i serien. Kulladal kommer till matchen med en sargad offensiv då både Sebastian Rask och Tobinho Sjöbäck är avstängda. Däremot är legendaren Jörgen Mellberg åter tillgänglig för spel och det gäller även ytterbacken Joakim Söderlund. Båda skadade ju sig mot Nike men har tränat/spelat fullt i veckan. Dessutom finns möjlighet för debut för sommarförvärvet Robinn Sander som också är med i matchtruppen. 


IFK TRELLEBORG - KULLADAL

OMG 16, DIV 3 SG

LÖRDAGEN DEN 20AUG KL 14

VÅNGAVALLEN, TRELLEBORG


Truppen


1. Jimmie Andersson

21. Calle Nelin

2. Johan Mellqvist

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Tim Rickbo

6. Martin Persson

7. Mattias Andersson

8. Eddie Ekblad

9. Jörgen Mellberg

10. Filip Ahlström

11. Oguzcan Avci

12. Joakim Söderlund

13. Robinn Sander

15. Calle Stenberg

16. Filip Gavran


VS:

                           
Bildat19381910
HemmaplanKulladals IPVångavallen
FormOVFOOFVFVVF
Fem senaste

Flagg (H) 3-1
Lödde (B) 0-5

Dösjöbro (B) 1-1
Nike (H) 0-0
Bromölla (B) 1-6

Tomelilla (H) 4-3

Nosaby (B) 2-4

Nike (H) 4-0
Bromölla (H) 2-0
Lödde (B) 2-3

Tabellplacering8. Kulladal 15 4 6 5 17-26 18p5. Trelleborg 15 7 3 5 39-27 24p
Hemma/Borta

Borta:
8. Kulladal 7 2 3 2 10-16 9p

Hemma:
4. Trelleborg 7 4 2 1 22-9 14p

Fem års möten

2016: Kulladal - IFK Trelleborg 0-3 (-)
2012: IFK Trelleborg - Kulladal 2-1 (Daniel Jansson)

2012: Kulladal - IFK Trelleborg 0-1 (-)

2012: Kulladal - IFK Trelleborg 4-2 (Filip Ahlström, Mattias Jurlander, Daniel Jansson, Robin Svensson)
2011: Kulladal - IFK Trelleborg 1-1 (André Jönsson)

Skyttekung

Sebastian Rask, 5mål

Daniel Jovanovic, 13mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

KFF-tipset hittar ni här

ANNONS
Av 1938 - 16 augusti 2016 14:02

Liksom ifjol har det upprättats en Kulladalsgrupp i Premier League Fantasy där man tar ut ett lag och får poäng beroende på hur det levererar under PL-säsongen 2016/17. 26st anmälde sig och till skillnad från förra upplagan har det satsats 50kr från var och en där vinnaren tar hem rubbet. För att kasta in lite prestige över det så kommer bloggen uppdatera kring det varje vecka. En minneslista över samtliga deltagare finns i varje inlägg, men bara topp 5 i omgången, dessa spelares bästa poängplockare, topp 5 i totalen samt den mindre smickrande sistaplatsen presenteras varje gång. 


Omg 1 - Topp 5:

1. FC Ennen, 63p (S.Aguero, 18p)

2. Karlssons Bollskola, 62p (S.Aguero, 18p)

3. IL Grande Ibra, 60p (Z.Ibrahimovic, 18p)

4. Boomxhakanogo, 57p (Z.Ibrahimovic, 18p)

5. PerzzonsPack, 54p (S.Aguero, 18p)


Sistaplats: Capone´s och Tobinho FC, 26p


Totalen - Topp 5:

1. FC Ennen, 63p 

2. Karlssons Bollskola, 62p

3. IL Grande Ibra, 60p

4. Boomxhakanogo, 57p

5. PerzzonsPack, 54p


Sistaplats: Team Liam och Leshig Gazelle som inte hann registrera lag innan omg 1, de båda joinar till omg 2 istället. 

 

Nästa omgång: Fre kl 20. 


Här är alla lag och deltagare:


AllaVetAttHanVann (Filip "Bruce" Ahlström, Senior)

Big. T´s (Tonny "TT" Tindberg, Kvarnby - tidigare KFF-mv)

Boomxhakanogo (Tim Rickbo, Senior)

Capone´s (Eddie "Zambrotta" Ekblad, Senior)

Cesc and the city (Oliver Wågreus, 99:orna)

FC Ennen (Jens Ennen, tidigare Fältare, polare med TT/JT)

FC Mukke (Mukremin Semovski, Senior)

FC Stolpskott (Mathias Andersson, tränare 02:orna)

IL Grande Ibra (Björn Nelin, lagledare Senior)

Jonte (Jonathan Malmqvist, Senior)

JT (Joel "JT" Tindberg, tidigare KFF-mf)

Kanonerna FF (Filip "Fille" Jönsson, Senior)

Karlssons Bollskola (David "Linderoth" Karlsson, Senior)

Leshig Gazelle (Aslan "Lejonet" Hamadi, Senior)

Mustinatorn FF (Noah Christoffersson, Trelleborgs FF - tidigare KFF-fw)

Nydala IF (Jimmie Andersson, Senior)

Perzzons Pack (Martin "MP" Persson, Senior)

Pålle FC (Patrik "Pålle" Påhlsson, tränare Senior)

Romansoff (Andreas Romansoff, tidigare KFF-mf)

Team Liam (Liam Andersson, son till Jimmie Andersson)

Team Sötsur (Calle "Sötsur" Stenberg, Senior)

TedsSquad (Teddy Bergqvist, Malmö FF - Olivers polare)

Tillsammans (Primus Swenson, 99:orna)

Tobinho FC (Tobinho Sjöbäck, Senior)

Vinnarens FC (Felix "Felle" Påhlsson, 99:orna/01:orna)

Will Griggs on fire (Sebastian Rask, Senior)


+ eventuellt Mattias Jurlander som betalt men inte hann göra ett lag innan omg 1

Av 1938 - 15 augusti 2016 16:00

Omg 15


Flagg - Nosaby 0-2

Bromölla - Kulladal 6-1

Dösjöbro - Österlen 0-6

Lödde - IFK Trelleborg 3-2

Hanaskog - Tomelilla 0-0

Nike - Wormo 3-4


Flaggs tunga höststart fortsatte över denna helg också. Efter 0-2 hemma mot Nosaby har man bara spelat ihop en poäng på höstens fyra matcher hittills. Daniel Kardum gav Nosaby ledningen efter en kvart och i slut fastställde Nosabys skyttekung Karl Rydhög slutresultatet med sitt tionde mål för säsongen. Nosaby har däremot fått en fin start på hösten, detta var lagets tredje seger på fyra matcher. Efter våren låg man farligt nära kvalstrecket men nu är man plötsligt uppe och jagar en podieplats. På torsdag förväntas man dessutom vinna ännu en match då jumbon Hanaskog gästar Nya Vallbjörka. Flagg åker till Löddeköpinge för en tuff bortamatch. 


Vi kan väl lika gärna ta det här. Vad ska man säga efter 1-6 i Bromölla? Det var en riktigt tung förlust. Vår gameplan fungerade bra i första halvlek där vi står upp bra och bidrar till att matchen får ett högt tempo. Det är bara 1-2-målet i slutet som förstör. I början på andra sätter Bromölla in en väldig press som vi inte lyckas spela oss ur. Gång på gång tappar vi boll och i våg efter våg kan hemmalaget skära in från höger och vänster och avsluta i fritt läge. Under hela matchen har vi faktiskt jättebra lägen att ta ledningen, kvittera och reducera men det vill sig inte riktigt. Det får vi analysera noggrant i veckan fram till Trelleborgsmatchen och fortfarande måste vi tro att vi har verktyg att lösa det på. Annars kan vi lägga oss ner och ge upp, men det använde vi väl alla lördagen och söndagen till. Sen får vi släppa det. Det jag inte tyckte om är sättet man bemöter motgången på. Att kollapsa så fullständigt mot ett lag som inför omgången bara låg tre poäng före oss är inte ett sundhetstecken. Skulle Flaggmatchen i sista omgången bli avgörande står vi med en alldeles bedrövlig målskillnad som mycket väl kan fälla avgörandet. Spelarnas agerande med Sebastian Rasks två gula för snack i första led är inte okej. Nånstans kan man förstå anfallarens frustration men det är inte rätt forum att få utlopp för den. Rask är knappast ensam men får denna gång bära hundhuvudet. För han klarar det och kommer tillbaka starkare. Legenden Ralf Ekberg ställde en högst relevant fråga i bussen på väg hem: "Vem tror vi att vi är"? En fråga vars svar blir alltavgörande för denna säsongs utgång.


Österlen formligen pulveriserade Dösjöbro i lördags. Något överraskande trots allt. Serieledningen och obesegrade förvisso men Mladen Blagojevics mannar har inte uteslutande bjudit på storsegrar under året. Tvärtom har man mot slutet vunnit "nätt och jämnt", vilket förvisso är den främsta styrkan man kan ha. Dessutom mötte man ett lag som veckan innan tagit poäng av serietvåan Wormo. Men mot "Dösjan" gick proppen ur och efter 2-0 i paus och sedan tre mål inom loppet av fyra (!) minuter i början på andra satte man motståndet i sänk. I sin sista match för denna gång, han åker nu tillbaka till USA för studier, satte Jacob Blixt fyra pytsar! En imponerande insats av Österlen.


Som väntat blev det en jämn tillställning i Löddeköpinge mellan trean och fyran i serien. "Zebrorna" från Trelleborg fick en drömstart när Haris Berisha satte 1-0 efter fem minuter. Dessutom lyckades man få ett mentalt viktigt ledningsmål bara två minuter efter att Lödde kvitterat i början på andra. Ändå lyckades det Lödde att gå segrande ur striden. Skyttekungen Nils Runnberg kvitterade med tjugofem kvar. Och sen, trots att man spelat med en man mindre sedan 1-1-skytten Kristoffer Andersson blivit utvisad, lyckades det Lödde att ta ledningen 3-2 via Kristoffer Lynge Mortensen med tjugo kvar. Det blev också segermålet. Ett statement av Löddelaget som liksom ifjol går mot en stark höstsäsong i div 3 SG. Både Lödde och Trelleborg möter bottenkrigande lag i nästa omgång: Flagg respektive Kulladal. 


0-0 i bottenmötet mellan Hanaskog och Tomelilla. "En klar uppryckning" konstaterade Kristianstadsbladet och syftade på att Hanaskog i veckan förlorade med 0-7 mot Wormo. För Tomelillas del var poängen halvt värdelös eftersom man behöver segrar för att ta ikapp försprånget upp till Flagg på återkvalplats. Det är ju just det dåliga utgångsläget som får sätta agendan för Tomelilla, annars hade man kanske varit nöjd med det faktum att man bara förlorat en av de senaste fyra matcherna. Dösjöbro hemma nästa för Österlenlaget. Ingen omöjlig match. 


Det är inte utan att man tycker synd om Lommalaget Nike. Återigen verkar man ha gjort en strålande insats bara för att kamma noll poäng vid full tid. Det räckte inte att man för en gång skull lyckades hitta nät. I vad som verkar varit en galen tillställning förlorade Nike 3-4 mot serietvåan Wormo. Imponerande nog vände hemmalaget Wormos tidiga 1-0-ledning men innan paus hade Landskronalaget vänt tillbaka och ett tidigt mål i andra fällde avgörandet. Wormo behåller trepoängsdistansen till Österlen men får stå sig med en klart sämre målskillnad. Nike åker i nästa omgång till Skillinge för en tuff bortamatch. Wormo hemmaspelar mot Bromölla. 

 

Tabell

 

 LagMaVOF Mål
1. Österlen151230+3139p
2.Wormo151131+2036p
3.Lödde15834+927p
4. Nosaby15825+326p
5. IFK Tbg15735+1224p
6.Bromölla15807+424p
7.Dösjöbro15636-421p
8. Kulladal15465-918p
9.Flagg15438-215p
10. Tomelilla1532

10

-911p
11. Nike152211-198p
12.Hanaskog150411-364p

Skytteliga

 

 SpelareLagMål
1.Fredrik LövgrenDösjöbro14
2.Daniel JovanovicIFK Tbg13
3. Jim NylanderÖsterlen10
 Karl RydhögNosaby10
5. Kristian MjörnmanLödde9
 Niklas TidbladBromölla9
 Nils RunnbergLödde9
...12.Sebastian RaskKulladal5
...Arlind TahiriKulladal3
 Filip AhlströmKulladal3
...Tobinho SjöbäckKulladal2
...Daniel JanssonKulladal1
 Eddie EkbladKulladal1
 Filip GavranKulladal1
 Jörgen MellbergKulladal1
 Oguzcan AvciKulladal1

 

Av 1938 - 15 augusti 2016 15:46

U-laget följde upp den imponerande starten på hösten i Landskrona med en något enklare trepoängare mot Eskilsminne förra veckan (blev ju som bekant w.o-seger) Det har satt laget i ett fint utgångsläge när det återstår sju matcher av årets serie, man leder den nämligen. Rosengård är nu närmast jagande lag, en poäng bakom men med en match mer spelad. Eskilsminne är tre poäng efter med lika många spelade. Till ikväll gör legendaren Jörgen Mellberg comeback efter en fotskada som hållt honom borta från veckan som gick. Även Filip Gavran är tillbaka och förväntas göra höstens första minuter. Noterbart är att målvakten Jimmie Andersson spelar andra raka matchen i U-laget. Undertecknad kan dessvärre inte närvara men hoppas på tre nya pinnar för Isgrens mannar. 


Kvällens trupp ser ut enligt följande:


Jimmie Andersson

Antonijo Ladan

Viktor Celan

Aslan Hamadi

Stefan Vagic

Mukremin Semovski

Mattias Andersson

Filip Gavran

Jörgen Mellberg

Oguzcan Avci

Primus Swenson

Semi Erden

Sayed Mozamel Hamid

Vincent Lindberg


(med reservation för sena ändringar)


Avspark kl 19 på Lindägens IP

Av 1938 - 13 augusti 2016 18:45

Det som på förhand kunde tänkas bli en jämn match mellan sjuan och åttan i div 3 SG blev allt annat än just det. Hemmalaget visade ingen barmhärtighet och krossade sina gäster med 6-1. 2-1-målet precis innan paus och direkt efter Eddie Ekblads kvittering (hans första i blåklätt sedan återkomsten) känns så här i efterhand direktavgörande. Bromölla fick en sällan skådad press på Kulladal i början på andra och när laget till slut gick upp till ytan för att hämta luft hade Bromölla skickat in två bollar till. Mot slutet kollapsade Malmölaget fullständigt och hade det inte varit för ett par tre kanonräddningar av Calle Nelin hade det här kunnat sluta ännu värre. Det smärtar eftersom första halvlek kändes hyfsat jämn med lägen för båda lagen, det kan knappast sägas för andra. Salt i dom svårläkta såren var att Tobinho Sjöbäck (tredje gult) och Sebastian Rask (två gula) såg till att genom snack bli avstängda i en jobbig bortamatch mot Trelleborg nästa helg. Total brist på respekt för lagkamraterna och om sånt inte får ett slut snart påverkar det i allra högsta grad Kulladals chanser att spela div 3-fotboll nästa säsong. Dock kan det ge Mattias Andersson som återigen stod för ett positivt inhopp chansen. Även om man tacksamt tar emot Nosabys "hjälp" då dom slog Flagg så tvingas vi kallt konstatera att det här inte ser bra ut. Livlinorna släcks ner en efter en. Något drastiskt måste till. Vi går dessutom in i säsongens tuffaste period med möten mot 1:an-3:an i serien. Frågan är var vi står när vi är ute på andra sidan dom matcherna. Just nu känns allting bara eländigt och fotboll är en skitsport. Med risk för att bli än mer deprimerad väljer jag att strunta i sedvanligt långt matchreferat. Det här skrivna vill jag mest ha undanstökat så snabbt som möjligt. Energi för mer finns inte ikväll. Operation nedgrävning påbörjad...

Matchens spelare
Calle Nelin.

Av 1938 - 12 augusti 2016 21:00

Naturligtvis ska även anfallaren Mattias Andersson med upp till Bromölla. En miss i kommunikationen gjorde att han föll bort i den urprungliga truppen. 

 

Tre raka kryss i höstupptakten. Nu går Kulladal in i tung period med tre bortamatcher på fyra omgångar och dessutom matcher mot nuvarande ettan, tvåan och trean i serien. Först ska man dock åka till Bromölla för möte mot laget som ligger på placeringen ovan. Vårens möte slutade i Kulladalsseger med 1-0 sedan Filip Gavran avslutat ett vackert anfall. Bromölla är enda lag i serien som ännu inte har spelat oavgjort medan Kulladal är laget med överlägset flest oavgjorda. Bromölla inledde hösten snyggt med två segrar och två hållda nollor, men sen kom en förlust mot IFK Trelleborg. För egen del sitter vi dessvärre inne med en del småskador och det kan komma att störa. På trots av det och besvikelsen efter två kryss hemma mot jumbon respektive nästjumbon så finns det tillräcklig kvalitet i truppen för att hämta med poäng från Bromölla. Men vi måste vara mer distinkta i offensiv box. Skadelistan innehåller tunga namn som Filip Jönsson, Jörgen Mellberg och Joakim Söderlund. Arlind Tahiri har valt att tacka nej till helgens match. Eddie Ekblad och Marcus Sandén som på grund av skador stannade på bänken matchen ut mot Nike är dock tillbaka. Dessutom gör Mattias Jurlander och Filip Gavran efterlängtad comeback. 


BROMÖLLA - KULLADAL

OMG 15, DIV 3 SG

LÖRDAGEN DEN 13AUG KL 14

STRANDÄNGENS IP, BROMÖLLA


Truppen


21. Calle Nelin

99. Dominic Cica

2. Johan Mellqvist

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Marcus Sandén

6. Martin Persson

7. Sebastian Rask

8. Eddie Ekblad

9. Mattias Andersson

10. Filip Ahlström

11. Aslan Hamadi

12. Tim Rickbo

13. Oguzcan Avci

14. Tobinho Sjöbäck

15. Calle Stenberg

16. Filip Gavran


VS:

                           
Bildat19381927
HemmaplanKulladals IPStrandängens IP
FormVOVFOFVVVF
Fem senaste

Tomelilla (B) 2-1
Nosaby (H) 2-2
Flagg (H) 3-1
Lödde (B) 0-5

Dösjöbro (B) 1-1

Flagg (B) 2-5

Hanaskog (H) 3-2
Dösjöbro (H) 3-0
Nike (B) 2-0
IFK Trelleborg (B) 0-2

Tabellplacering8. Kulladal 14 4 6 4 16-20 18p7. Bromölla 14 7 0 7 20-21 21p
Hemma/Borta

Borta:
7. Kulladal 5 2 3 1 9-10 7p

Hemma:
5. Bromölla 7 4 0 3 12-9 12p

Fem års möten

2016: Kulladal - Bromölla 1-0 (Filip Gavran)

Skyttekung

Sebastian Rask, 5mål

Niklas Tidblad, 8mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

KFF-tipset hittar ni här

Av 1938 - 11 augusti 2016 21:30

En välbefolkad torsdagsträning ikväll. Men ändå många namn som tvingas/väljer att kasta in handduken till lördagens match mot Bromölla. Ett inför match kommer under morgondagen så mycket mer om Bromölla behöver vi inte gå in på här. Som väntat håller vansinnestacklingen i slutet av matchen mot Nike Joakim Söderlund borta från helgens match. Hans axel tog rejält stryk och visst hade det varit mest rättvist att Nikespelaren fick stå över en match också. Även Jörgen Mellberg fick sig en smäll, på foten, i slutet av matchen. Det har hållit legendaren bort från träning hela veckan. Han låter hälsa att han gör sig redo för nästa vecka istället. Skadelistan fortsätter med Filip Jönsson som rehabat de senaste träningarna, han hade ändå inte kunnat spela kommande två helger så skadan kom lägligt så sett. Desto mer glädjande att Eddie Ekblad och Marcus Sandén tränat för fullt i veckan. "Zambrotta" fick sig förvisso en ny smäll på foten i måndags men det verkar nästan ha gjort det bättre, märkligt nog. Viktigt att radarparet är tillbaka. Calle Nelin tvingades lämna tisdagsträningen precis i slutet och valde att inte gå för fullt ikväll. Målvakten är dock redo för lördag. 


Nu är sista man tillbaka från långsemester. Filip Gavran kom tillbaka i tisdags och är uttagen till lördagens trupp. Det ska sägas att yttermittfältaren hållt igång med ett lokalt lag nere i Kroatian. Åter i matchtruppen är även Mattias Jurlander som inte varit med i de tre första matcherna. Han var däremot med i träningsmatchen mot Kågeröd 15juli. 


Avdelning ögonbrynshöjande: Reservmålvakten Morgan Nielsen är inte reserv lördag. Han har inte tränat tisdag och torsdag och hans plats tas av 99:an Dominic Cica. Och att Arlind Tahiri inte är med. Anfallaren valde att tacka nej till att följa med till Bromölla. 


I dagarna är många i truppen igång med att sätta ihop sitt fantasy-PL lag. Liksom förra året har Kulladal en egen liga med skillnaden att där nu står pengar på spel. I år ska bloggen dessutom hålla hela vägen ut med ständiga uppdateringar. Bröderna Tindberg får dras med att tillhöra favoriterna i årets upplaga. Närmsta utmanare sett till förra året är Tobinho Sjöbäck och Filip Ahlström. Sen har det tillkommit några nya namn: Calle Stenberg, Sebastian Rask, Tim Rickbo, 99:ornas hopp Oliver Wågreus och 02:ornas tränare Mathias Andersson som vi inte riktigt vet var dom står. Det ryktas även om ett lag tränat av mästartränaren Patrik Påhlsson och ett annat av MFF-talangen Teddy Bergqvist. Vilka extra kryddor det gett Kulladalsligan. Sista laget är förmodligen inte satt. Topp 5-favoriter till att ta hem tävlingen ser ut enligt följer:


1. Joel Tindberg (odds: 3,00)

2. Tonny Tindberg (odds: 5,00)

3. Tobinho Sjöbäck (odds: 7,00)

4. Filip Ahlström (odds: 8,00)

5. Mathias Andersson (odds: 10,00)


Om omg 15 läser ni här

Alla KFF-tips läser ni här

Sen kommer alltså en Inför match imorgon förmiddag kl 11.

Reklam

KFF-tipset

Topp 3, omg 7 av 9
1. Mikael Larsson, 16p

2. Stefan Robért, 14p

3. Ava Sjöstrand, 12p

 

Inlämnade tips: 53

Prisutdelning:
1. 2 385kr
2. 1 192kr
3. 398kr

 

Alla tips

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Nästa match

 vs   

 

Omg 10, Div 3 SG

Lördagen 26sept kl 14

Kulladals IP, Kulladal

Tabell

Malmömästerskapen, Grupp B

Plac Lag Ma V O F Mål P
1. Kulladal 3 3 0 0 7-3 9
2. Ariana 3 2 0 1 8-7 6
3. Lilla Torg 3 1 0 2 7-7 3
4. Flagg 3 0 0 3 1-6 0

Kulladal och Ariana vidare till kvartsfinal


Div 3 SG

Tabell

Lag

Ma

V

O

F

Mål

P

1. Balkan 8 6 1 1 22-8 19
2. Vellinge 8 5 3 0 26-7  18 
3. IFK Tbg 8 5 2 1 20-9  17 
4. Malmö City  8 5 1 2 13-12 16
5. Högaborg   8 5 0 3 15-11 15
6. Lödde 8 2 4 2 14-11 11
7. Veberöd 8 12-11  10 
8. Kulladal 8 2 1 5 6-19 7
9. Nike 8 2 1 5 6-20
10. Råå 8 1 2 5 7-16 5
11. IFK Simris 8 9-20 
12. Tomelilla 8 1 2 5 8-14 2

 

1:an till div 2

2:an kvalar till div 2
9:an kvalar till div 3
10:an-12:an åker ut div 3

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Länkar

Fotboll på tv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se